BESTELLING EN LEVERING:

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Indien je jouw bestelling plaatst vóór 17:00 uur en alle producten zijn gemarkeerd als 'Direct leverbaar', verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra wij je bestelling hebben verwerkt en aan de koeriersdienst hebben overgedragen, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code. Hiermee kun je de voortgang van je bestelling volgen.

Door welk bedrijf wordt mijn pakket bezorgd?

De pakketten worden bezorgd door PostNL of DHL.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn bestelling?

Zolang je nog geen e-mail met track & trace hebt ontvangen, kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen om wijzigingen aan te brengen in je bestelling. Als je al wel een track & trace e-mail hebt ontvangen, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Je kunt dan een nieuwe order plaatsen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten voor mijn bestelling?

Voor reguliere bestellingen binnen Nederland onder €75,00 brengen wij €6,95 in rekening voor verzendkosten. Bestellingen boven de €75,00 worden gratis verzonden. Voor pakketten met een afwijkend gewicht (> 23 kg) en/of formaat gelden verzendkosten van €29,95 binnen Nederland.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Indien je niet volledig tevreden bent met jouw nieuwe fight gear en je wenst deze te retourneren, verzoeken we jou vriendelijk om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen via retour@kangaroofightgear.nl onder vermelding van jouw ordernummer. Na het aanmelden van jouw retourzending ontvang je automatisch een e-mail met gedetailleerde instructies. Houd er rekening mee dat deze e-mail mogelijk in jouw spamfolder terecht kan komen. Als je geen bevestigingsmail ontvangt, raden we aan om tijdig contact met ons op te nemen via info@kangaroofightgear.nl.

Zorg ervoor dat je retourzending binnen 14 dagen na aanmelding wordt verzonden om binnen de gestelde termijn te blijven. Bij aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk te retourneren. We adviseren je om het retourpakket te voorzien van een Track and Trace-code en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending is verwerkt. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade of verlies tijdens het transport van het retourpakket.

De kosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Let op: stuur het pakket naar het opgegeven adres en niet naar een afhaalpunt, aangezien retourzendingen die naar afhaalpunten worden verzonden niet verwerkt kunnen worden.

Houd er rekening mee dat er uitzonderingen zijn op het retourbeleid. Artikelen moeten ongedragen en ongebruikt worden geretourneerd. Bitjes en bandages mogen ook niet uit de verpakking zijn gehaald. Als dit niet het geval is, kan het retourneren van het product mogelijk niet worden geaccepteerd.

Bij verdere vragen of onduidelijkheden staan we graag tot je beschikking. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Hoe bepaal ik de juiste maat handschoenen?

Het is lastig om de juiste maat handschoenen te kiezen, omdat ieder lichaam uniek is en handschoenen een standaard maat hebben. Ga direct naar de pagina om de juiste maat bokshandschoenen te kiezen. **

Waar voer ik mijn kortingscode in?

Je kunt de kortingscode invoeren tijdens het afrekenen. Op de pagina waar je jouw gegevens invult, zie je een balk waar je de kortingscode kunt invoeren.

 

BOXING GLOVE SIZES & WEIGHR

  • 6 OZ ------------- 27-36 KG
  • 8 OZ ------------- 36-45 KG
  • 10 OZ------------- 45-45 KG
  • 12 OZ------------- 54-64 KG
  • 14 OZ------------- 64-73 KG
  • 16 OZ------------- 73 KG OR MORE
  • 18 OZ - 20 OZ------------- SPECIALTY FOR HEAVYWEIGHTS